Maska in make up

Maska

Poslikava telesa (bodypainting)

Kot kreatorki maske sta dejavni na področjih odrskih umetnosti, fotografije, videa in filma. Njuni naročniki so fotografi, režiserji, koreografi, produkcijske hiše, oglaševalske agencije … Odlikuje ju celosten pogled na masko, kjer kreativno združujeta masko s poslikavo telesa in kostumografijo.

Bodypainting je področje, kjer njuna domišljija poleti in kjer se izrazi smisel za inovativnost ter pripovedovanje zgodb. S pomočjo najrazličnejših likovnih tehnik izdelata posebne, unikatne podobe.


Ličenje (make up)

Vedno več posameznikov se zaveda pomembnosti urejenega videza, zato so njuni naročniki tudi poslovne ženske, neveste in maturantke. Vsem je skupno zavedanje o posebnosti dogodka, zaradi katerega se odločijo zanju. Njuna značilnost je, da znata prepoznati tisto najlepše na osebi in to skozi make up izraziti na način, ki deluje naravno in neizumetničeno.

Pogosto se za njune storitve odločijo tudi podjetja, ki se zavedajo pomena urejenega videza. Pri fotografiranjih za letna poročila, internetne strani in reklamne oglase je brezhibno urejen videz tako rekoč nepogrešljiv. Vodita tudi individualne in skupinske tečaje ličenja. Strankam svetujeta glede ličil in jih po dogovoru zanje tudi nabavita.

Cene variirajo od 120 eur za zahteven poročni ali odrski make up (v kar je vključeno eno poskusno ličenje, ki se opravi kak teden pred najpomembnejšim dnevom, umetne trepalnice, teniranje ramen, rok … ), do najcenejšega lepega naravnega make upa za 50 eur (pri velikih skupinah v podjetjih je možen tudi skupinski popust).

Želite profesionalni make up?

Pokličite ekipo One Fiction Factory ali pošljite vprašanje.

Kontakti